Una rece, alta calda in tringhiular

Ieri, formația noastră favorită, Club Atletic Oradea, a fost parte a unui triunghiular amical în cadrul căruia au mai participat formațiile Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga 2, locul 2) și Luceafărul Oradea (Liga 3, Seria 10, locul 10). Mini-turneul a constat în partide a câte 45 de minute.

MECI INTENS, SCOR CAM ASPRU

Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Club Atletic Oradea 3–0
D. Paraschiv 35′, 37′, 45′

🗓️ Data: 29 Ianuarie 2021
🕚 Ora: 12:05
🏟️ Stadion: Tineretului (Oradea)
☁️ Vremea: Noros, 4°C
🏟️ Teren: Sintetic

Viitorul Pandurii: D. Rusu Buleică, Misarăș, Pîrvulescu, Copaci Cioiu, Prejmerean, Mitrică, A. Dragu D. Paraschiv, Bădăuță
Antr. Flavius Stoican, Cosmin Frimu & Dorin Hîrșu

CAO: Verdeș – Cr. Copil, Mintaș, D. Stan, Ioviță – Letan (C), R. Ardelean – Blăgea, C. Codoban, C-tin Roșu – M. Hosu
Antr. Florin Farcaș, Dorin Mihuț & Vlad Ghețe

CAO și divizionara secundă Viitorul Pandurii au fost protagonistele unui meci intens disputat, în care diferența s-a făcut abia în ultimele 15 minute. Deși gorjenii au pus presiune încă din primul minut, reduta bihoreană a rezistat, pe alocuri chiar eroic, apoi dând semne vizibile de viață prin Claudiu Codoban (min. 8 și 26).

În min. 30, o acțiune desfășurată pe traseul Codoban-Hosu s-a încheiat cu reluarea celui dintâi, însă doar alături. Oltenii au replicat tăios, iar în min. 35, Paul Copaci a speculat o eroare a lui Cristian Copil, a centrat în fața porții, unde indeciziile lui Bogdan Mintaș și Daniel Stan au făcut ca mingea să ajungă la Daniel Paraschiv, iar fostul „luceafăr” nu a iertat, 01.

După alte două minute, Cioiu centrează de pe dreapta, același Paraschiv atacă mingea și finalizează destul de lejer, 02. Orădenii au replicat în special prin Roșu, Codoban și Hosu, dar indeciziile la finalizare au lăsat tabela înghețată în dreptul nostru. Chiar înainte de final, Paraschiv avea să reușească hat-trick-ul, șutul său lăsându-l fără speranțe pe Verdeș, 03.

AU ZBURDAT CU „LUCEFERII”

Luceafărul Oradea – Club Atletic Oradea 1–4
N. Goilean 40′ / V. Dobrescu 11′ (pen.), 20′; D. Costea 18′, A. Iacob 45′

🗓️ Data: 29 Ianuarie 2021
🕚 Ora: 13:00
🏟️ Stadion: Tineretului (Oradea)
☁️ Vremea: Noros, 5°C
🏟️ Teren: Sintetic

Luceafărul: Mihelea – Pintilie, Ștef, Al. Pop, Baicu Petrică, Șt. Hogaș Humadi, Farcaș, Tămaș Șt. Meșter. Au mai intrat: Agrina, Coțolan, M. Drăgan, G. Ardelean, Tomuț, Abagiu și Goilean
Antr. Ciprian Dianu, Roland Novak & Ioan Pap-Deac

CAO: R. Bob – Urbanowski, M. Kovács, Panti, Negruțiu (A. Hosu 22′) – A. Iacob, Cherman – D. Costea (C), Al. Lezeu, D. Torok (Negruțiu 35′) – V. Dobrescu
Antr. Florin Farcaș, Dorin Mihuț & Vlad Ghețe

În cea de a doua dispută, atât CAO, cât și Luceafărul au dat șansa și celorlalți jucători să evolueze. A rezultat un joc frumos, cu multe ocazii de poartă, iar seria a deschis-o Andrei Farcaș, atleticul împrumutat la Luceafărul reluând cu capul peste poarta apărată de Radu Bob (min. 4).

A urmat mai bine de o jumătate de oră în care favoriții noștri au defilat, iar în min. 11 Victor Dobrescu transforma impecabil un penalty, obținut de Alex Lezeu. Șapte minute mai târziu, același Lezeu găsește o pasă excelentă pentru Darius Costea, iar decarul formației noastre expediază balonul cu multă sete la rădăcina barei de la colțul scurt, 20. După alte două minute, vioara întâi a echipei din acest meci, Lezeu, iniția o nouă acțiune de atac, mingea trece pe la deosebit de activul Costea, apoi ajunge la experimentatul Dobrescu, care nu a iertat, 30.

Ulterior, băieții noștri s-au menținut în atac, iar Andrei Iacob l-a întins bine de tot pe Felix Mihelea (min. 27), ca mai apoi juniorul Andrei Hosu să trimită puțin peste (min. 36). Luceafărul a punctat cu noroc în min. 40, la un șut deviat a lui Goilean, iar mai apoi la ultima fază, Lezeu a mai găsit o pasă de senzație, acum pentru Iacob, care a reluat fără menajamente din careu, 41.

În cealaltă dispută, Viitorul Pandurii a dispus cu 30 de Luceafărul, câștigând practic triunghiularul. Pentru băieții noștri urmează o săptămână de cantonament la Băile Felix, apoi un amical cu divizionara terță Gloria Lunca-Teuz Cermei (6 februarie).

💚Forza CAO! Renaștem împreună!❤️

@FOTO bihon.ro

OPEL WEST SUSTINE CLUB ATLETIC ORADEA!

ERGOCON, FORELIT & GAP METAL SUSTIN CAO!

2 Comments

  • Mihai P. Posted January 30, 2021 8:39 pm

    Sincer, cu acest Quartet: Blăgea, C. Codoban, C-tin Roșu – M. Hosu, în față, CAO poate pune probleme oricărei echipe. 2 experimentați și 2 tineri, excepțional.. sper să joace măcar 1-2 ani împreună. Nici D. Costea, Al. Lezeu, D. Torok și cu V. Dobrescu, nu ar fi o varinată rea, însă ceea ce vreau să spun: viitorul sună bine în următoarea perioadă!

    • CAO1910 Posted January 31, 2021 2:03 pm

      Asta si incercam, un mix de experienta cu tinerete, pentru ca Oradea a avut rezultate mereu cand s-a mizat pe bihoreni. Va multumim ca ne urmariti si ne sustineti! 😀

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy