Transferuri oficiale!

Club Atletic Oradea a realizat primele transferuri oficiale ale perioadei de iarnă, iar noutățile sunt prezente atât la capitolul sosiri, cât și la capitolul plecări. Aceste mutări au fost considerate necesare pentru abordarea cu succes a returului din Liga 4 Bihor și mai apoi a eventualului baraj de promovare în Liga 3.

Sosiri

Un număr de 6 jucători s-au alăturat deocamdată oficial lotului „alb-verde”, aceștia aducând plusuri în toate compartimentele echipei. Fotbaliștii care au ales să reprezinte cu mândrie culorile dublei campioane „de pe Crișul Repede” sunt:

István Dénes Debre – portar – născut pe 10 noiembrie 2000 la Pericei, în județul Sălaj, István a început fotbalul la Viitorul Zalău, pe vremea când avea doar 10 ani, trecând apoi pe la Liberty Salonta, LPS Bihorul Oradea și UTA Arad, club unde și-a încheiat junioratul și de unde s-a transferat la formația noastră în această iarnă. István Debre se alătură astfel grupului de portari compus din Nadin Herman, Radu Bob și Vlad Ghețe, ultimul fiind și antrenorul goalkeeperilor de la CAO.

Dan Alexandru Jurcă – fundaș stânga – născut pe 19 iulie 1996 la Beiuș, județul Bihor, Dan și-a început cariera de fotbalist la Minerul Ștei, evoluând apoi pentru rivala locală Oțelul Ștei, pentru Bihorul Beiuș sau Liberty Salonta. La seniori, a îmbrăcat tricoul noii echipe a Șteiului, CSO, transferându-se apoi în iarna lui 2016 la Universitatea Oradea, club de unde ajunge acum pe Stadionul Iuliu Bodola.

George Ionuț Cherman – mijlocaș central – născut pe 1 februarie 2003 la Oradea, județul Bihor, George este un produs al clubului Viitorul Oradea, formație cu rezultate notabile în sectorul fotbalului juvenil. În această iarnă George Cherman a optat pentru a îmbrăca tricoul formației noastre, dând curs ofertei înaintate, în ciuda mai multor oportunități interesante ivite în calea sa.

Tudor Cioflan – mijlocaș – născut pe 12 iunie 2003 la Ștei, județul Bihor, Tudor a evoluat în turul campionatului pentru juniorii celor de la CSO Ștei, aflându-se însă și în lotul lărgit al primei echipe, pentru care a debutat în turul 2 al Cupei României, într-o victorie fără drept de apel a „minerilor”, 6-0, la Vașcău. Tudor Cioflan vine la echipa noastră ca o soluție și pentru CAO Primavera, echipă ce se va lupta pentru promovarea în Liga 4.

Andrei Iacob – mijlocaș ofensiv – născut pe 21 februarie 2000 la Oradea, județul Bihor, Andrei se alătură lotului sub formă de împrumut de la CS Diosig. În turul campionatului, acesta a fost om de bază a formației conduse de pe banca tehnică de Ovidiu Lazăr, reușind să-și scrie numele de nu mai puțin de 10 ori pe lista marcatorilor, astfel plasându-se în clasamentul golgheterilor imediat după Marius Hosu, Valentin Petricău (Viitorul Borș), Sergiu Ciocan și Bogdan Laslău (Unirea Livada).

Andrei Florian Roman – atacant – născut pe 21 aprilie 2000, originar din Picleu, județul Bihor, Andrei vine la gruparea noastră de la formația de tineret a Crișului Sântandrei, unde a arătat o serie de calități native interesante, ce-l propun cu succes drept o variantă de viitor pentru prima echipă a „atleticilor”. Andrei Roman, asemenea lui Tudor Cioflan, este un transfer ce va aduce un plus important și echipei a doua, CAO Primavera, în lupta ei pentru accederea în Liga 4.

Club Atletic Oradea le urează un călduros „Bine ați venit!” și la cât mai multe evoluții reușite în tricoul liderului la zi al Ligii a 4-a Bihor.

Plecari

La capitolul despărțiri, formația noastră a înregistrat 3 mutări, una definitvă și două temporare.

Patrick Gânțe la AS Roma

Patrick Ioan Gânțe – atacant – născut pe 15 februarie 2004 la Oradea, jud. Bihor, Patrick a ținut capul de afiș al presei sportive locale, naționale și internaționale (link: Gazzetta Regionale, World Football Scouting), cu transferul de răsunet reușit în capitala Italiei, la prestigiosul club AS Roma. Noul jucător al „giallorossi-lor” este primul transfer important din istoria recentă a Club Atletic Oradea și dovada vie că fotbalul orădean este departe de a-și fi spus ultimul cuvănt.

Andrei Adrian Farcaș (n. 12 decembrie 2002) și Darius Leonard Torok (n. 28 mai 2001) – atacant și mijlocaș dreapta – au fost doi jucători esențiali ai CAO Primavera în acest tur de campionat, dar și două soluții avute în vedere pentru prima echipă, astfel ținând cont de evoluțiile lor apreciate de la tineret și capacitățile reale de progres, clubul nostru a optat pentru împrumutul lor, cu unicul scop de a avea cât mai multe meciuri „în picioare” la nivelul Ligii a 4-a. Ambii jucători sunt împrumutați la colega noastră de serie, CS Diosig, până la finele actualului sezon.

Club Atletic Oradea ține să le mulțumească celor trei jucători pentru aportul adus, cu precizarea că Andrei și Darius sunt așteptați să revină în vară cu forțe proaspete, iar lui Patrick, familia CAO îi urează să aibă parte de o carieră cât mai îndelungată și plină de succes, la un nivel cât mai înalt posibil!

💚Forza CAO!❤️

@FOTO CAO 1910 / uta-arad.ro / bihon.ro / facebook.com (arhive personale)

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy